Úvod > Blog > Výkup mobilov prináša tieto 4 hlavné výhody
 

Výkup mobilov prináša tieto 4 hlavné výhody

Ako často meníte mobil? Staré telefóny sa zvyknú kopiť a zaberať miesto. Zbytočne. Ak ešte fungujú, oveľa lepšou voľbou je ich výkup.

Predstavte si situáciu, že svoj smartfón chcete nahradiť novým. Či už kvôli opotrebovaniu, alebo kvôli tomu, že vás zaujala novinka na trhu. Čo spravíte s telefónom, ktorý už nechcete používať? Výkup mobilov ide v predajniach DATES MOBILE veľmi rýchlo a jednoducho. Má niekoľko výhod.

Prečo by ste mali doniesť svoj starý mobil práve k nám?

1. Vykupujeme všetky značky

Už nemusíte investovať do servisu svojho mobilu. Vďaka výkupu dokážete starý telefón naposledy využiť a speňažiť. Keď si vyberiete nás, je skoro isté, že neprídete nadarmo. Vykupujeme všetky značky a takmer všetky modely mobilných telefónov.

2. Nový mobil získate lacnejšie

Cenu starého mobilu môžete ihneď použiť na kúpu nového. To znamená, že ak si rovno vyberiete nový smartfón z ponuky Datesmobile.sk, dostanete ho za nižšiu cenu. Vráti sa vám aspoň časť peňazí, ktoré ste vložili do starého telefónu.  A to sa oplatí, však?

3. Ponúkame najlepšie ceny

Lepšiu cenu za starý mobil vám nedajú nikde inde. Ponúkame najvyššie na trhu. Sumu vám hneď vyplatíme v hotovosti. Orientačnú výkupnú cenu určíme aj vopred, aby sme vám dali priestor na rozhodnutie.

4. Šetríme váš čas

Máme širokú sieť predajní po celom Slovensku. Výkup mobilov ponúkame v každej jednej z nich. Nemusíte chodiť ďaleko a samotný výkup vám zaberie len pár minút. Stačí, keď si so sebou prinesiete starý mobil a občiansky preukaz. Zvyšok vybavíme hladko.