Úvod > Blog > Vianoce sú už za dverami a my máme pre vás tipy na zaujímavé darčeky
 

Vianoce sú už za dverami a my máme pre vás tipy na zaujímavé darčeky

Keď už na dvere čochvíľa zaklope Mikuláš, za oknami vidieť padať sneh a v kozube počuť praskať drevo, je najvyšší čas porozhliadnuť sa po vianočných darčekoch. Ak ste sa ešte stále nerozhodli čím by ste mohli potešiť najbližších, skúste nakuknúť do nášho e-shopu.
  Novým smartfónom nemáte čo pokaziť
Darujte mobil za dobrú cenu, ktorý disponuje internou pamäťou až 16GB. Reč je o MyPhone Prime 2, ktorý má 5,5 palcový displej, procesor Quad Core 1,3 GHz a 2GB RAM, fotoaparát 8Mpx+5Mpx, GPS, 3G, bluetooth, WiFi, batériu 3000mAh a Android 7.0 Nougat. 
V ponuke je aj Doogee X50L+16GB Dual čierny, do ktorého môžete vložiť hneď dve sim karty a má 5 palcový displej s rozlíšením 480x960, 1GB RAM + 16GB internú pamäť, operačný systémom Android 8.1 Oreo a batériu 2000mAh.


Nezabudnite ich zabaliť
Každý mobil by mal mať svoje púzdro, ktoré ho chráni pre škrabancami alebo rozbitím. My si však myslíme, že okrem ochrannej funkcie by mal byť obal aj štýlový. Preto vám ponúkame  púzdra určené prevažne pre mobilné telefóny od Apple iPhone z kolekcie Karl Lagerfeld, ktorá je presne taká ako svetoznámy módny návrhár – nadčasová. 
Samozrejme, myslíme aj na mladšie ročníky, a preto máme v ponuke aj gumové púzdra pre milovníkov filmov či rozprávok z dielne Disney či od Marvel. Tu si prídu na svoje už aj majitelia androidov.  
Puzdro gumené  Samsung J330 Galaxy J3 2017 Joker vzor 003 PT

Niečo pre športuchtivých
Pre milovníkov zdravého životného štýlu máme v ponuke hneď viacero modelov inteligentných hodiniek, ktoré vám môžu zaznamenávať počet prejdených krokov, alebo môžu disponovať vstavaným GPS pre zaznamenávanie polohy. Všetko záleží len na výbere konkrétneho modelu. 
V menu inteligentných hodiniek od Xiami Mi si môžete jednoducho vybrať akej aktivite sa idete venovať – beh, beh na páse, jazda na bicykli či chôdza a vďaka integrovanému snímaču vám toto zariadenie zmeria aj srdcovú frekvenciu. Ich veľkou prednosťou je aj veľmi dlhá pohotovostná doba.  
Xiaomi Mi Amazfit Bip hodinky čierne

Ak ste sa ešte stále nerozhodli, pozrite si na našom e-shope aj ďalšie produkty a nechajte sa inšpirovať. Šťastné a veselé Vianoce.