predstavujeme vám dates mobile

 
 
Úvod > Blog > Predstavujeme vám DATES MOBILE
 

Predstavujeme vám DATES MOBILE

Na slovenskom trhu s mobilnými telefónmi a príslušenstvom sme už známym pojmom. V DATES MOBILE si môžete zakúpiť najnovšie smartfóny, tablety či príslušenstvo, ktoré často potešia nielen nadšenca technických hračiek. Postupom času sme sa vypracovali na stabilnú a profesionálnu spoločnosť vo svojom obore. Naši zákazníci nakupujú v skutočne moderných predajniach a radia im školení odborníci, ktorí pomôžu pri výbere zariadení ako aj pri jeho používaní. Zákazníkom sa snažíme poskytovať kvalitu a profesionálne služby, pričom výsledkom je neustále ich rastúci počet, čo nás nesmierne teší. 

Koncept DATES MOBILE pre vás

Náš koncept, ktorý sme si zvolili ešte na začiatku, sa postupne vyvinul a dnes môžeme pokojne povedať, že je spoločensky uznávaný a akceptovaný aj v tých najväčších obchodných centrách nielen na Slovensku, ale aj v susednej Českej republike. Ideou našej spoločnosti je byť neustále nablízku naším zákazníkom, pričom páčiť sa im chceme nielen ponúkanými službami, ale aj vzhľadom. Aktuálne sme pristúpili k redizajnu e-shopu, ktorý už jednoducho nespĺňal nároky dnešnej doby, pričom súčasťou našej novej identity je aj redizajnované logo. Okrem loga a e-shopu modernizujeme aj všetky naše predajne a kiosky, ktoré sú dizajnovo nadčasové a musia byť našou prezentačnou vizitkou. 

Všetkým vám ponúkame takmer vždy nové smartfóny, tablety či príslušenstvo medzi prvými. Sortiment našich výrobkov je dostatočne široký pre každého z vás. Našou prioritou je ponúkať produkty, z ktorých si vyberie starší či mladší človek, nadšenec do techniky a noviniek, ako aj bežný užívateľ. Pri výbere produktu u nás rozhodne nezostanete „sami“. Ochotný personál veľmi rýchlo zistí, ktorý smartfón, tablet či príslušenstvo, bude najlepšie spĺňať vaše nároky.

Súčasťou každého predaja bez ohľadu na charakter produktu je aj možná reklamácia. Na našom trhu je celkom bežné, že reklamácia je znemožnená najmä kúpou produktu určeného pre iný trh, respektíve ju predajca nevie dostatočne zabezpečiť. V DATES MOBILE však predávame produkty určené len pre slovenský trh a nikdy sa tak nemôže stať, že by nastal v tomto smere problém s reklamovaním, záručným servisom či existenciou návodu v slovenskom jazyku a podobne.

 

Aj vy viete, že kvalita niečo stojí                                  

Našim cieľom nikdy nebolo prezentovať sa ako najlacnejšia spoločnosť na trhu, respektíve spoločnosť predávajúca svoje produkty za najnižšie sumy. Meno spoločnosti by sme si vybudovali len na základe rôznych porovnávačov, kde by sme sa vyskytovali na prvých miestach iba vďaka cene. Ako iste sami uznáte, to nie je cesta, ako sa stať jedným z lídrov na trhu.

Taktiež vás, našich zákazníkov, nechceme obrať o peniaze. Naše ceny sú porovnateľné s oveľa väčšími e-shopmi. My vám však dáme ako pridanú hodnotu najmä osobitný prístup, ktorý považujeme za veľmi dôležitý. Nechceme vás za jednorazového zákazníka, ale našim cieľom je vybudovať si s vami vzťah, ktorý prerastie do opakovaných nákupov. O všetkých zákazníkov sa staráme, vždy im pomôžeme s ich otázkami a vždy sa na nás môžu obrátiť. Aby sme ich však uspokojili aj cenou, pravidelne pripravujeme nové zľavy a akcie, ktoré už oslovili stovky z vás.

Vami objednaný tovar vám prinesieme až k vám domov, alebo si ho môžete vyzdvihnúť v našich predajniach na dobre známych miestach, ak vám viac vyhovuje osobný odber. Sme vám neustále nablízku a platíte skutočne len za jednotlivé produkty, nie za služby s tým spojené. Motiváciou pre ďalší nákup na e-shope je pre každého zákazníka aj kreditný systém v podobe bodov. Za každý nákup u nás tak dostanete kredity, ktorých výška závisí od hodnoty objednávky. Tieto kredity je možné využiť pri ďalšom nákupe nad 50 eur – dostanete 2 centy za každý kredit. Aj týmto kreditným systémom si vás chceme udržať a veríme, že si k nám opäť nájdete cestu. Okrem kreditov máme pre našich zákazníkov aj darčeky v podobe zliav na ďalšie nákupy, napríklad na značkové príslušenstvo k vášmu smartfónu. 

 

Len predaj smartfónov bez servisu?

Našim prvoradým záujmom bolo vždy poskytovať predaj smartfónov a ostatných zariadení tak, aby sme uspokojili potreby našich zákazníkov. Keďže sa chceme plne sústrediť práve na túto aktivitu, nedovoľuje nám to začať aj so servisom, ktorý je pomerne náročný.

Servis mobilov či iných technologických zariadení dnes prakticky nájdete na každom kroku. Treba však podotknúť, že len hŕstka z nich je skutočne aj autorizovaných a len máloktorí z nich používajú originálne náhradné diely. Práve implementáciou necertifikovaných dielov sa zariadenie začne kaziť ešte častejšie a postupom času zistíte, že lepšie by bolo smartfón kúpiť nový ako si ho neskôr dávať niekoľkokrát reklamovať s negatívnym výsledkom. Pri dnešných cenách zariadení niektorých lacnejších značiek, ako je Lenovo, Huawei, Meizu, Xiaomi a podobne, je skutočne ich servis na zváženie, keďže každý jeden zásah do zariadenia môže veľmi rapídne znížiť životnosť smartfónu. Okrem toho cena telefónov týchto zariadení je natoľko prijateľná, že často sa oplatí investovať do nového smartfónu viac ako do jeho opravy. Ak si vyberáte servis, rozhodne zvoľte ten najkvalitnejší a nepozerajte príliš na cenu. Je len otázkou času, kedy sa začnú produkovať smartfóny napríklad s nerozbitným displejom či iným vybavením. Takéto zariadenia by ste tak nemali mať dôvod nechávať v servise, keďže komponentov na servis bude žalostne ubúdať.