Úvod > Blog > Buďte fit v novom roku aj s náramkom od Lenova
 

Buďte fit v novom roku aj s náramkom od Lenova

Prvé novoročné týždne sa už tradične nesú v znamení odvážnych predsavzatí. Veľa z nich súvisí so zlepšením postavy a celkovej životosprávy. Začať cvičiť, behať, plávať. Fitness centrá praskajú vo švíkoch, no postupom času sa všetko vráti do starých koľají.

Nechcete patriť medzi odpadlíkov a radi by ste sledovali svoj každodenný progres? Aby vám novoročné predsavzatie vydržalo, pomôžte si fitness náramkom Lenovo Fitness Band G02. Elegantný dizajn a jednoduché ovládanie z neho robia užitočného asistenta pri rôznych športových aktivitách.

Keď vidíte, koľko kalórií ste dnes spálili, hneď máte z pohybu lepší pocit. Vidíte, že sa vám drina vypláca, a to vás motivuje pokračovať.

Potešujúca výdrž batérie

Čierny náramok Lenovo Fitness Band G02 je veľmi ľahký a pohodlný, preto ho na ruke takmer ani necítite. Poteší vás dlhá výdrž batérie, ktorá patrí k jeho hlavným prednostiam. Pri pravidelnom používaní vám náramok vydrží aj týždeň bez nabitia, čo je príjemný rozdiel oproti novodobým smartfónom, ktoré nabíjate aj každý deň.

Batériu si dobijete asi za hodinu. Slúži na to USB port na dotykovom displeji. Na displeji sa potom zobrazí informácia, že náramok môžete naplno používať.

Intuitívna aplikácia a prehľadné údaje

Skôr ako sa nadšene pustíte do cvičenia, spárujte náramok s Android aplikáciou G02 Band. Aplikáciu ovládate intuitívne a nastavíte si v nej rôzne upozornenia: od budíka po Facebook.

Štatistiky spracúva prehľadnou formou, napríklad v grafoch. Dozviete sa, koľko krokov ste počas dňa spravili či koľko kalórií ste spálili. Tie ráta dokonca aj počas spánku.

Na začiatku si nastavíte konkrétny denný cieľ. Keď ho úspešne splníte, aplikácia vás upozorní vibrovaním. Ukáže vám spálené kalórie a prepočíta kroky na kilometre. Neobťažuje vás žiadnymi zbytočnými údajmi a vy sa môžete tešiť, ako sa vám darí napredovať.