Úvod > Blog > Bubble POP-IT UP
 

Bubble POP-IT UP

Pamätáte si ako sme bojovali o to, kto popraská bublikovú fóliu? Teraz už môžete mať túto antistresovú aktivitu k dispozícii kedykoľvek! Táto bublinková hra je jedna z najzábavnejších s akou sa kedy stretnete.

Pop it poskytuje skvelú zmyslovú interakciu, ktorá je ideálna pre deti i dospelých. Puzdro je posiate „bublinkami“, ktoré je možné opakovane stláčať, podobne ako v prípade bublinkovej fólie. Bublinky po stláčaní vydávajú mierny „pop“ zvuk, čo pôsobí antistresovo. Ideálne pre úľavu od stresu a úzkosti, či pre zábavné chvíľky.

S hračkou je možné hrať i skupinové hry, kde sa hráči striedajú pri stláčaní ľubovoľného počtu bubliniek za sebou. Hráč, ktorý stlačí poslednú bublinku, prehráva.


 

Vlastnosti:

• Skvelá pomôcka, ktorá znižuje stres a úzkosť
• Vhodné pre deti i dospelých
• Dúhové farby

Táto hra je zvláštne uspokojivá a je celkom návyková, zároveň je veľmi nápomocná pri zbavení sa všetkého stresu a úzkosti.

Môžete popovať rôzne tvary a zároveň zmierniť stres z celého dňa. Tieto realistické tvary sú zmyslové a pôsobia pohybom prstov. Vďaka mnohým atraktívnym tvarom a farbám sa ťažko odkladá. Hrajte túto hru kdekoľvek a kedykoľvek, aby ste si zaručene oddýchli.

BUBLINOVÝ OBAL
Vieme, ako sú ľudia blázniví do bublinkových fólií, či už ide o dospelých alebo deti. Tieto bublinkové fólie však nemusia byť vždy k dispozícii, a preto je tu pre vás puzdro s funkciou, ktorá vám umožňuje puknúť ľubovoľný počet bublín kedykoľvek počas dňa. Toto je zďaleka najlacnejší a najefektívnejší nástroj na odbúranie stresu v každodennom živote.

Na výber máte viacero možností. Vyberte si požadovaný tvar, farbu a nechajte zo seba uniknúť všetok stres. Ukľudňujúci zvuk popu vás upokojí a všetka úzkosť pominie a vy budete úplne uvoľnení.

Popping fidget hračky hry boli v dnešnej dobe celkom v móde, pretože sú uspokojujúce a upokojujúce zároveň. Ak máte niekedy pocit, že je vaše pracovné zaťaženie privysoké alebo sa stretávate s veľkým stresom, venujte sa praskaniu bubliniek približne päť minút a nechajte napätie zo seba opadnúť. Táto hra je vhodná aj pre ľudí, ktorí majú problémy s hnevom, pretože upokojuje všetky nervy vášho tela a zanecháva pocit šťastia.

Ak by ste chceli skúsiť niečo nové, aby ste sa upokojili, POP-IT UP puzdro je skvelým riešením.