4 druhy mobilného príslušenstva pre športových nadšencov

 
 
Úvod > Blog > 4 druhy mobilného príslušenstva pre športových nadšencov
 

4 druhy mobilného príslušenstva pre športových nadšencov

Na používanie mobilu pri športe si treba dať pozor. Môžeme ho rozbiť, zašpiniť či inak poškodiť.

Výrobcovia mobilného príslušenstva však myslia aj na športovcov. Uvedomujú si, že pri športových aktivitách využívame rôzne mobilné aplikácie. Meriame si tep či výkon, stopujeme čas, počúvame motivačnú hudbu. A niekedy si potrebujeme aj zavolať.

Radi športujete a chcete si uľahčiť používanie mobilu? Toto príslušenstvo vyrobili pre vás:

1. Športové puzdrá

Športové puzdrá zhotovujú z pevného a odolného materiálu. Chránia mobil aj pri drsnejšom zaobchádzaní či nárazoch. Najčastejšie ich využijete pri behaní a posilňovaní, ale hodia sa aj do náročnejších podmienok. Ak patríte k športovým nadšencom, vyberte si práve tento typ puzdra na mobil.

2. Puzdrá na rameno

Niektoré športové puzdrá si môžete uchytiť aj na rameno. Slúži na to suchý zips, ktorý drží pevne a zachová váš smartfón v bezpečí. Puzdrá na rameno majú dostupné otvory pri všetkých konektoroch mobilu, takže ich používanie je veľmi praktické.

 

3. Bluetooth handsfree

Aj pri športových a rekreačných činnostiach potrebujeme komunikovať mobilom. Efektívne to zvládneme vďaka handsfree súprave. Slúchadlá s mikrofónom sú populárnym pomocníkom nielen pri šoférovaní, ale aj pri športe. Handsfree však používame pri ďalšej bežnej činnosti: počúvaní hudby. Obľúbené pesničky nám spríjemnia športovú aktivitu. A niekedy dokonca pomôžu k lepšiemu výkonu.

4. Outdoor doplnky

Outdoorové doplnky využijú najmä bežci a cyklisti. Patria k nim kamery a držiaky, ktorými ich bezpečne upevníte na prilbu. So snímačom obrazu na hlave ľahko vytvoríte autentické video. Môžete sa tak podeliť s ostatnými o svoje športové výkony, ale kamera vám pomôže aj pri mapovaní terénu a plánovaní trasy.

 

Aké mobilné príslušenstvo používate pri športe? Napíšte nám do diskusie pod článkom.