3 aplikácie, ktoré vám pomôžu predísť jesennej depresii

 
 
Úvod > Blog > 3 aplikácie, ktoré vám pomôžu predísť jesennej depresii
 

3 aplikácie, ktoré vám pomôžu predísť jesennej depresii

Ak chcete zabrániť jesennej depresii mali by ste sa udržiavať v čo najlepšej kondícii, športovať, zdravo jesť a pohybovať sa viac na čerstvom vzduchu. Ak neviete ako začať, ponúkame vám tri obľúbené mobilné aplikácie, ktoré vám poradia ako na to.  

Ci už ste skôr milovníkmi outdoorových alebo indoorovych športov, zásluhou týchto aplikácií sa udržíte vo forme. Pri športe sa vám okrem krásne formujúcich krivkov vyplavia do tela endorfíny, kvôli ktorým sa budete cítiť oveľa šťastnejší.

 

Beh = ENDOMONDO

Čo tak skúsiť beh? Okrem dobrej kondície vám pobyt na čerstvom vzduchu pomôže vyvetrať si hlavu od väčšiny problémov. Endomondo stále patrí medzi jednu z najobľúbenejších appiek, ktorá nesklame. Okrem merania zabehnutých kilometrov ponúka ďalších viac ako 40 aktivít. Čo je však podľa užívateľov jej najväčšou výhodou? Možnosť interakcie so sociálnymi sieťami, kde môžu počas behu dostávať od svojich kamarátov motivačné audio správy či súperiť s ich osobnými rekordmi.

Na doma aj do fitka = Nike Training Club

Chcete začať cvičiť bez trénera a neviete ako na to? Vyskúšajte ďalšiu veľmi obľúbenú aplikáciu Nike Traning Club, kde nájdete zostavené cvičebné plány pre začiatočníkov, ako aj pre pokročilých. Ak máte obavy, že by vám mohla chýbať motivácia, pozvite do aplikácie aj svojich priateľov, s ktorými si môžete merať sily v športových aktivitách či sa pridať do niektorého klubu a deliť sa o svoje výsledky s celým svetom. Všetky plány sú dostupné zdarma a môžete si ich stiahnuť aj na offline použitie.  

Sledujte zloženie svojho jedálnička

Pomocou Kalorických tabuliek budete môcť sledovať zloženie vášho jedálničku, pričom nebudete musieť prepočítavať hodnotu každého zjedeného jedla. Šikovná aplikácia to všetko urobí za vás a pomôže vám tak udržať ideálny pomer denného príjmu živín. Kalorické tabuľky môžete využívať naplno a skonzumované jedlá si značiť počas celého dňa do mobilu. Aplikácia je totižto dostupná pre android, iOS i Windows Phone.