Úvod > Blog > Realme Buds Air Neo
 

Realme Buds Air Neo

Slúchadlá sú navrhnuté tak, aby sa nosili čo najpohodlnejšie. Ergonomické zakrivenie poskytuje komfort pri vložení do uší. Nízka hmotnosť, len 4,1 gramu, zvyšuje príjemný pocit pri nosení. Dômyselné dotykové ovládacie prvky slúchadiel poskytujú jednoduché ovládanie hudby, a to dvojitým klepnutím, trojitým klepnutím, stlačením alebo podržaním.

Realme Buds Air Neo

  • R1 True Wireless Chip využíva novú generáciu dvojkanálovej prenosovej technológie, ktorá vytvára rýchle a stabilné spojenie medzi telefónom a Realme Buds Air Neo. Či už počúvate hudbu, sledujete filmy alebo hráte hry, vždy získate vynikajúci bezdrôtový zážitok.
  • Prepnite do režimu veľmi nízkej latencie, aby ste pri hraní hier alebo sledovaní filmov dosiahli dokonalú synchronizáciu videa a zvuku. Latencia sa zníži až o 51%.
  • R1 Chip využíva novú generáciu párovacej technológie, ktorá inteligentne detekuje Realme Buds Air Neo v okamihu, keď otvoríte nabíjacie puzdro, a okamžite sa spoja. Pri prvom spárovaní telefón zobrazí žiadosť o spárovanie a jedným klepnutím je spárovanie dokončené.
  • 13 mm veľká zvuková jednotka používa vysoko kvalitný polyuretán a titán pre neuveriteľný zvukový zážitok. Flexibilita polyuretánu v kombinácii s tuhosťou titánu umožňuje Buds Air Neo poskytovať hlboké, silné basy a jasné výšky tónov. Špeciálne otvory umožňujú jasné vokály vo frekvenciách stredného rozsahu.
  • Riešenie Dynamic Bass Boost (DBB), ktoré vytvoril odborný akustický tím Realme po nespočetných kolách testovania, odomkne basový potenciál a pridá k basom ďalšiu dynamiku a vrstvy pre skutočnú pulzujúcu hudbu.
  • Zavolajte svojho asistenta Google bez toho, aby ste zobrali telefón. Stačí sa na dve sekundy dotknúť Realme Buds Air Neo a môžete klásť otázky, ovládať hovory, hudbu, upravovať hlasitosť, kontrolovať počasie a ďalšie.
  • Na základe spätnej väzby od používateľov bol tvar slúchadiel upravený tak, aby poskytovali pohodlnejší zážitok z nosenia. Jeden Buds Air Neo váži iba 4,1 gramu - tak ľahký ako jeden list papiera. Ani si neuvedomíte, že ich máte na sebe.