5 top aplikácií jesene 2016, ktoré musíte mať aj vy

 
 
Úvod > Blog > 5 top aplikácií jesene 2016, ktoré musíte mať aj vy
 

5 top aplikácií jesene 2016, ktoré musíte mať aj vy

Pokémon Go má už najlepšie časy za sebou. V obľúbenosti medzi mobilnými appkami sa postupne prepadáva.

Či už prehľadávate App Store, alebo Obchod Play, na výber máte milióny možností. Hry, užitočné nástroje, spravodajstvo. Niektoré aplikácie zažiaria na krátky čas. Iné sa držia dlhodobo v popredí.

Je jasné, že ľudia sťahujú hlavne free appky. A z tých sme vytvorili aj náš zoznam.

Ktoré mobilné aplikácie pre iOS a Android sú teraz najpopulárnejšie?

5. Litsy

Radi čítate? Aplikáciu Litsy vám ušili priamo na mieru. Funguje ako sociálna sieť. Môžete tu zdieľať obľúbené citáty z kníh a vytvoriť si vlastnú čitateľskú históriu. Alebo si označíte tituly, ktorých čítanie si zatiaľ odložíte na neskôr. Vďaka Litsy na ne určite nezabudnete.

4. Google Trips

Milujete cestovanie? Povinne vyskúšajte novinku od Googlu. S touto aplikáciou vám neunikne žiadne atraktívne miesto. Získate aj informácie o doprave a ubytovaní. Výhodou Google Trips je, že vám dovolí stiahnuť si celé plánovanie výletu do mobilu.

3. FIFA Mobile Football

Nová FIFA 17 je čerstvo na svete. A dočkali sa aj priaznivci jej mobilnej verzie. Samozrejmosťou je autenticita: skutočné tímy, reálni hráči. Môžete si nastaviť hernú úroveň, vybudovať vlastné mužstvo, vymyslieť účinnú taktiku a presadiť sa vo viacerých herných moduloch.

2. Spotify

Stálica medzi obľúbenými appkami. Táto obrovská hudobná knižnica vám umožní počúvať pesničky od výmyslu sveta. A ak si priplatíte, z nekonečnej databázy môžete aj sťahovať.

1. Wave Music Player

Samotný výrobca označuje hudobný prehliadač Wave Music Player za futuristický. Jeho používatelia ocenia početné funkcie, jednoduchý dizajn aj ovládanie. Aplikácia prináša možnosti, ktoré majú potenciál stať sa trendom v tejto oblasti. Ide o ľahké používanie pri zamknutom displeji či ovládanie gestami.

 

Ktoré mobilné aplikácie používate vy? Preferujete užitočné alebo zábavné? Dajte nám vedieť v diskusii pod článkom.